3D VISUALISATIE

Voorontwerp in 3D

Het ontwerpen van een interieur gaat steeds gepaard met een 3D-visualisatie. Dit is een ontwerp in 3D, waardoor je een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Ben je benieuwd hoe jouw idee er kan uitzien? Voor een tot de verbeelding sprekende 3D-visualisatie in regio Lochristi van je interieurproject kan je terecht bij Jonas Mattan..

Jouw toekomstige interieur in 3D

Mocht je interesse hebben in een samenwerking, dan komt Jonas Mattan van JM-Interieur graag vrijblijvend bij je langs om uw wensen te bespreken. Je krijgt vervolgens een offerte voor een voorontwerp. Al je daarmee akkoord gaat, wordt het voorontwerp met een 3D-visualisatie opgemaakt. Dit voorontwerp is uiteraard volledig op maat. 

Wat komt zoals aan bod in dit 3D voorontwerp?

  • materiaalkeuze
  • inrichting
  • afwerking
  • kleuren

En dan: zelf doen of laten doen? Aan jou de keuze!

Na het zien van de 3D-visualisatie willen de meeste mensen zo snel mogelijk aan de slag met hun interieur. Bij JM Interieur ben je na de 3D-visualisatie niet gebonden voor de verschillende werken. 

Je kan er namelijk voor kiezen om enkel het voorontwerp te laten uitvoeren door JM-Interieur, en dan zelf in te staan voor de werken of deze door iemand anders laten doen. 

Uiteraard kan je – zonder verplichting – na het voorontwerp binnenhuisarchitect Jonas Mattan inschakelen voor de volledige afwerking van het project. Aan jou de keuze! 

Wil je graag meer info over wat zo’n 3D-visualisatie precies inhoudt? Neem gerust contact op met JM-Interieur in Lochristi voor bijkomende inlichtingen of voor een vrijblijvende afspraak.

 

KEUKEN TE LOCHRISTI

BADKAMER TE LOCHRISTI

MANCAVE TE LOCHRISTI