ONZE WERKWIJZE

Interieurarchitect Jonas Mattan is jouw vaste aanspreekpunt voor alles wat met je interieur te maken heeft, en dat gedurende de volledige looptijd van de werkzaamheden van jouw project. Hoe gaat zo’n project nu precies van start en wat zijn de verschillende fasen? We zetten het even voor je op een rijtje. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je kan verwachten wanneer je in zee gaat met Jonas Mattan.

 • Fase 2: Voorbereiding werken

  Als het voorontwerp op punt staat, gaan we op zoek naar de gepaste partners voor de uitvoering van jouw interieurproject. We vragen offertes aan, maken meetstaten op en gieten alles in een sluitende een logische planning. Op die manier kunnen de werkzaamheden vlot verlopen.

 • Fase 1: Voorontwerp

  Alles begint met luisteren naar jouw wensen en noden en met het vormen van de daarbij horende ideeën. Met die ideeën gaat interieurarchitect Jonas Mattan aan de slag om een voorontwerp te maken. Hierbij wordt niet alleen nagedacht over de vormgeving en de inrichting van de ruimte, maar er wordt ook al gekeken naar welke materialen gebruikt kunnen worden en hoe deze het geheel beïnvloeden.

  • een moodboard
  • 2D-tekening
  • 3D-visualisatie
 • Fase 4: Genieten

  En nu volgt de leukste fase van het ganse proces: genieten van jouw perfect vormgegeven en uitgebalanceerde interieur.

 • Fase 3: Uitvoering van de werken

  Vervolgens kunnen de werkzaamheden starten. Jij hoeft je daar gelukkig niet mee bezig te houden. Jonas Mattan verzorgt de contacten met de verschillende partners en ziet toe op een correcte uitvoering van het ontwerp en houdt daarbij de afgesproken timing nauwlettend in de gaten.

  Heb jij tijdens de werken nog vragen of opmerkingen? Slechts één aanspreekpunt: Jonas Mattan.

 • GRATIS OFFERTE

Uitvoering van de werken

Heb je interesse om samen te werken met deze interieurarchitect?

Neem gerust contact op om jouw interieurplannen te bespreken.
Het eerste gesprek is steeds vrijblijvend. Jonas komt dan ter plaatse bij je langs om de situatie te bekijken en te luisteren naar je wensen en noden.
Op basis daarvan krijg je een offerte voor een voorontwerp.